×

Te dhena mbi historine tone nga pellazget te shqiptaret.

Etrusket

Nisur nga Kontinenti  | Postimi i fundit nga Kontinenti    · 2 · 832

Albanet dhe Iberet e Kaukazit!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 2831

Vllehte!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Pellazgu i pare    « 1 2 » · 29 · 4825

Prejardhja e Vlleheve?

Nisur nga Positive  | Postimi i fundit nga gjergani    « 1 2 » · 29 · 7957

Leonardo Da Vinçi arab ?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Dalber    · 1 · 1033

Gjuhet e Indise!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Vogelushja Korcare    · 1 · 3109

Feja e Pellazgeve!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 2208

Fenikasit!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 3098

Hititet!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1492

Ariasit!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 842

"Enigma" - Hyrje.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 2 · 1231