×

Parada e hiteve shqiptare dhe boterore e percaktuar nga komuniteti i Zeri YT!

10 këngët me te bukura ne Europe për momentin !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga idealssss    · 4 · 3563

10 videot me te keqija ne Shqipe

Nisur nga BabyDance  | Postimi i fundit nga idealss    · 16 · 6534

Top 20 Charts - Janar 2009

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga harrypotter    · 1 · 903

Këngë kushtuar Pavarësisë së Kosovës

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga besarshkembi    · 2 · 6813

TopHits - Mars 2008

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga memet    · 3 · 4099

TopHits Albanian-Mars/08

Nisur nga BabyDance  | Postimi i fundit nga PrincesFiona    · 5 · 1803

The Rock Chart

Nisur nga Dirrtygirl  | Postimi i fundit nga Dirrtygirl    · 1 · 974

Dancefloor Chart

Nisur nga Dirrtygirl  | Postimi i fundit nga Dirrtygirl    · 1 · 1215