×

Lajme dhe tema aktuale

Nën maskën e patriotizmit

Nisur nga h75  | Postimi i fundit nga h75    · 0 · 265

Gradimet në policinë e Kosovës

Nisur nga h75  | Postimi i fundit nga h75    · 0 · 175

Vendoset shembja e Piramidës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 4 · 379

Rama: Kam rigjetur lirinë time

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 1 · 298

Festa e Kurban Bajramit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 1 · 402

Berisha ne Izrael

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 5 · 449

Zori i madh i Thacit

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 449

Poshtë dinastia!

Nisur nga balkan02  | Postimi i fundit nga ciarli    · 1 · 406

Përse Rama po flirton me Nanon?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 3 · 452

Drejtësia lindi... e vdekur

Nisur nga TATU  | Postimi i fundit nga ciarli    · 10 · 568

Të rikthejmë dënimin me vdekje?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 4 · 499

Ina Rama, kryeprokurorja e re e RSH

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 15 · 3331

Dijetar e luftëtar

Nisur nga MR.DETI  | Postimi i fundit nga MR.DETI    · 0 · 212

81 vjecari pret koken 18 vjecares!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 257

Mero Baze rrihet nga Rezart Taci

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Pasion    · 13 · 1760

Tepër seksi për parlamentin kanadez

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 2 · 285

Rothschild ne politiken shqiptare

Nisur nga moçali  | Postimi i fundit nga ciarli    · 3 · 1055

E majta që i duhet Shqipërisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 1 · 343

Punë të mbarë President

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ciarli    · 3 · 601

Rekord turistësh, "Fajin" e ka Saliu

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Misss    « 1 2 » · 44 · 2153