×

Lajme dhe tema aktuale

Berisha: Taksë për kultet fetare

Nisur nga xXx  | Postimi i fundit nga xXx    · 0 · 468

Tituj gazetash dhe komente

Nisur nga PetritKola  | Postimi i fundit nga erlehta    · 9 · 3442

Terror ne autobuz!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 361

Ceshtja "albatrosairway"

Nisur nga kavajsi  | Postimi i fundit nga erlehta    · 3 · 464

"Shqipëria, një euro"

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 4 · 876

Brukseli refuzoi Ilir Metën !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 478

Mjerimi i vajzave te bodrumeve!

Nisur nga Scard  | Postimi i fundit nga BLASTER    « 1 2 » · 26 · 2130

Percahen Socialistet !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    · 6 · 539

Jugu i gjelberuar nga "Kanabis"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 465

Mareveshja PD - PS!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga PetritKola    · 3 · 453

Shqipëria ne BE

Nisur nga kacurrelsi  | Postimi i fundit nga Capkenja    · 2 · 1539

Prishet " Zogu i Zi "

Nisur nga Vështrusja  | Postimi i fundit nga x    « 1 2 » · 41 · 3079

VARRMIHËSIT E KOSOVËS !!!

Nisur nga Nositi  | Postimi i fundit nga Nositi    · 2 · 886

OPOZITA PERLAN KREJT KQZ!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga PetritKola    · 8 · 700

Windows file protection

Nisur nga joan  | Postimi i fundit nga joan    · 2 · 600

RRITJA E CMIMIT TE CIGAREVE

Nisur nga ildas  | Postimi i fundit nga Bekimi    · 9 · 1009

Gazidede is back-HAIL

Nisur nga Sirio00  | Postimi i fundit nga PetritKola    · 9 · 952