×

Lajme dhe tema aktuale

Nikoll Lesi ne Video me një Vajze........

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga DEJA    « 1 2 » · 30 · 5733

Me bibël në ligjërata

Nisur nga xhavo  | Postimi i fundit nga Dalber    · 5 · 859

Ju rrefej 1997-ten...

Nisur nga PetritKola  | Postimi i fundit nga emiliatje    · 20 · 4456

TOPALLI - AKUZON PRESIDENTIN

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 496

Identiteti i përdorur

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 523

Leka Zogu tërhiqet nga politika

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga santis    · 10 · 975

Cfare do te bejme me 5 kinezet?

Nisur nga Sirio00  | Postimi i fundit nga diamant    · 8 · 900

Shkoll greke dhe ne Himare

Nisur nga patrioti  | Postimi i fundit nga bartsimpson    « 1 2 3 » · 69 · 4836

Republika Federale e Shqiperise!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga xhavo    · 3 · 250

Reagim kunder shpalljes se serbit G. Bregovic "Qytetar nderi i Tiranes"

Nisur nga M. Popullor  | Postimi i fundit nga M. Popullor    · 18 · 440