Edhe kompanite celulare ia kane mbyllur gojen mediave - Aktualiteti

×
Hyrja
Profili

Edhe kompanite celulare ia kane mbyllur gojen mediave

Edhe kompanite celulare ia kane mbyllur gojen mediave

· 2 · 421

  • Postime: 26710
  • Gjinia: Mashkull

ne: 13-02-2020, 13:05:30
 

Kompanitë celulare kanë rritur çmimet për të dytën herë brenda vitit dhe asnjë media apo portal nuk pasqyron këtë gjë. Bashkëpunim midis pushteteve. Rritja e pajustifikuar e cila prek pjesën më të madhe të njerëzve. Ajo që na shqetëson më shumë është heshtja e medias. Këtu po të vrasin askush nuk do të bëj zë nëse vrasësi i mban me "bukë". Të gjitha këto media mbahen me reklamat e këtyre kompanive hajdute. Harrojnë se shumë shpejtë është rradha e tyre. I dashur popull askujt nuk i plas për ju nëse nuk reagoni vetë. Media është ngritur në parimin e biznesit. Përderisa ju i doni, i klikoni atëhere edhe mund ti paguani. Ndoshta ne jemi shumë budallenj që postojmë të tilla gjëra. Edhe ne kemi qejf të bëjmë ndonjë lekë. Nuk ju kam pyetur asnjëherë. A keni dëshirë të merremi me cicat a bythët e ndonjë "VIP-i"?
(C) Brryli Brodway

  • Postime: 26710
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 14-02-2020, 17:21:25
 

Temat e fundit