Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 03-11-2022, 21:44:03 »

Shtet pa breke…. Po mire ti behet se dhe delet kullosin ne livadh sikur nuk ka ndodhur asgje.

Postuar nga: M A X
« ne: 03-11-2022, 14:24:14 »

Siguria ❌ : Te dhenat e oficereve te SHISH-it dalin ne pazar, duke vene ne rrezik sigurine kombetare po edhe sigurine e tyre personale.
Rendi ❌ : Drejtori i Pergjithshem i Policise shkarkohet pasi ka denoncuar ne media dekonspirimin e operacioneve policore nga zyrtare te larte. Zevendesohet nga çiftelia.
Ekonomia  ❌: Çmimi i naftes me i larti ne rajon. Ndihma ekonomike per te perballuar pasojat e inflacionit me e uleta ne rajon. Rroga mesatare me e ulet se e vendeve fqinje (perveç Kosoves).
Demografia ❌ : Emigrimi me i larti ne rajon. Shkolla, dege universiteti mbyllen per shkak te mungeses se nxenesve dhe studenteve.

Ky eshte bilanci pas 9 vitesh qeverisje.

Problemi me i madh i kryeministrit ne Twitter? Kronikat e Top Channel.

Shtrohet pyetja: Po te mos kishim patur qeveri fare keto 9 vitet e fundit, e per pasoje as politikat qeverisese te rilindjes, situata do kishte qene:
- me e mire
- me e keqe
- po njesoj?

(C) Lolita Albania