×

OSHEE vjedh qytetaret shqiptare!

OSHEE vjedh qytetaret shqiptare!

· 1 · 315

  • Postime: 26499
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 15-05-2020, 15:22:28
 

Vjedhja e vitit!
Megjithëse qytetarëve iu premtua se faturimi për muajin prill do të bëhej bazuar në konsumin e energjisë një vit më parë, faturat për shumicën kanë ardhur deri dyfish apo edhe më shumë.
Në kushtet kur vendet e punës, bizneset dhe mundësitë për të ardhura u mbyllën, qeveria jo vetëm që nuk ndihmon por vjedh qytetarët.
E njëjta situatë paraqitet edhe me faturat e ujit.
Kjo është e papranueshme!
Nisma #Thurje
 

Si te rregjistrohem ne OSHEE?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 29-04-2020, 01:15:38
nga M A X
oshee.al

Nisur nga InfoZRubrika Portalet Shqiptare

Postimi i fundit 03-03-2020, 22:42:01
nga InfoZ