OSHEE vjedh qytetaret shqiptare! - Aktualiteti

×
Hyrja
Profili

OSHEE vjedh qytetaret shqiptare!

OSHEE vjedh qytetaret shqiptare!

· 1 · 461

  • Postime: 26707
  • Gjinia: Mashkull

ne: 15-05-2020, 15:22:28
 

Vjedhja e vitit!
Megjithëse qytetarëve iu premtua se faturimi për muajin prill do të bëhej bazuar në konsumin e energjisë një vit më parë, faturat për shumicën kanë ardhur deri dyfish apo edhe më shumë.
Në kushtet kur vendet e punës, bizneset dhe mundësitë për të ardhura u mbyllën, qeveria jo vetëm që nuk ndihmon por vjedh qytetarët.
E njëjta situatë paraqitet edhe me faturat e ujit.
Kjo është e papranueshme!
Nisma #Thurje

Temat e fundit