Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 19-03-2021, 13:11:55 »

 

Per nostalgjiket e Enverit kjo foto.
Koha kur u be shtet, u ndertuan uzina e fabrika, u zhduk malarja, analfabetizmi. Ku haej bio, kanceri e diabeti ishin aq te rralla si semundje sa sot nuk do besohej.
Nuk egzistonte droga, brenga e emigrimit e as nenat qe vuanin se nuk kishin femijen aty per cdo rast. Nuk egzistonte as pangopja si sot apo prostitucioni. Koha kur ishin te gjithe njelloj e per nje sebep merrnin rroba borxh, madje dhe artistet.
Lumturia dhe  begatia ndihej ne cdo cep.
Pastaj erdhi demokracia... dhe kuptuam qe nuk ishim aq te lumtur sa e dinim dhe as u be me mire.
Kuptuam se bota me gjithe ato te keqija qe ne si kishim, kishte ecur shume para nesh ne po te njejtat vite.

Burimi:
Kodi: [Zgjidh]
https://m.facebook.com/groups/1362125690559306/permalink/3521360704635783/