×

Post reply

Warning - while you were reading 14 new replies have been posted. You may wish to review your post.
Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: erlehta
« ne: 29-04-2020, 07:25:50 »

O ju marte e mira😂
Postuar nga: Charlie
« ne: 28-04-2020, 16:17:52 »

Po fillojme te flasim me cepat e mureve kete jave, javen tjeter me kismet por shenjat jane se do flasim me insektet... LOL

Nese je ne fazen qe ende ju flet dhe nuk te kthe kush asnje fjale atehere je OK. Kur te arrish ne fazen qe kur ju flet dhe te kthejne pergjigjie atehere ke hy ne fazen kritike :D
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 28-04-2020, 11:12:41 »

Sot , po duan te marrin vendim, qe Maqedonia e Veriut, nga e ejnjta pas ores 19:00 deri ne henen ne ora 05:00 ne mengjes, te jete e mbyllur komplete.
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 25-04-2020, 23:14:49 »

Po fillojme te flasim me cepat e mureve kete jave, javen tjeter me kismet por shenjat jane se do flasim me insektet... LOL
Postuar nga: Grens(Wiliams)
« ne: 25-04-2020, 21:51:28 »

Ore cfar ju ka  gjetur.se une tani sa kam ardhur nga malet hmmmmm:
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 17-04-2020, 14:47:30 »

Erdhi qe ju befte mamaja erdhi.... 😂 😂
Postuar nga: M A X
« ne: 17-04-2020, 12:46:06 »

Qe do behet si walking dead do behet, Puna eshte tani apo me vone..:P
A ju erdhi check-u i xhaxhi Trampit juve?  :D
Postuar nga: erlehta
« ne: 17-04-2020, 07:03:54 »

Tamam 😬
Postuar nga: Gjumashi
« ne: 16-04-2020, 20:31:48 »

Tani gjithe ato filma seriale dhe libra duhet të dalin në realitet.
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 16-04-2020, 15:26:22 »

Qe do behet si walking dead do behet, Puna eshte tani apo me vone..:P