Albwebmaster - 2

×
Hyrja
Profili

Forumi i webmasterave shqiptare
BrunoX
ne: 24-05-2012, 14:40:23

Kush mund te me ndihmoje nese i ka ndodhur dikujt dhe kjo...

Albwebmaster

eshte muajii 2te qe punoj me google adsense...muajin e pare nuk arrita shumen prej70 eurodhenormalisht ceku nuk mund te vinte...ne mujinprill e bera ate shume dhepo prisja te me vinte ceku dhe trackqedel ne adsense .mbrememe deldicka ne vend te koditdelkjo :May 2012  ...

Pergjigje nga: whitesnake, Hamit Gashi

ShqipAD ?


BrunoX
ne: 07-05-2012, 03:38:10

Pershendetje , doja tju pyes nese ndonjeri nga ju e ka iden e kesaj....

Albwebmaster

Hap gmail.com dheme vjen nje mesazh ngagoogle AdsenseMeadres e ksaj faqe www.google.com/dfp nuk e di nese i ka ardhur ndonjerit nga ju , me duket pak a shum si google adsense per reklam...


Pergjigje nga: AlbStars, Pasion

Problem trafiku.


Poshnjari
ne: 29-01-2012, 01:41:39

Ndihem rreth footer te SMF

Albwebmaster

Kam nderruar theme te forumit:D por kam nje problem tani. Nuk dua qe ta nderroje ne meny...
Pergjigje nga: immortal.boy, UrL, livefutboll

Pa fjale...