×

Facebook group ne vend te fanpage

Facebook group ne vend te fanpage

· 3 · 157

  • Postime: 229
Epoka X
ne: 14-01-2020, 23:12:29
Verej qe shume webfaqe te medha shqiptare kohet e fundit kane shtuar perpjekjet per te rritur aktivitetin ne fcb group ne vend te fcb fanpage. Ka ndonje shpjegim pse?

  • Postime: 1104
  • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#1 ne: 26-01-2020, 12:06:11
Mendoj se në grupe postojne edhe persona te tjere. Kurse me faqet nuk eshte e mundur kjo gje me duket.

  • Postime: 26499
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 26-01-2020, 13:37:32
Dhe me duket se fanpage mund te ta mbyllin me lehte nese raportohet mjaftueshem. Ne grup ke me shume kontroll ndaj atyre qe i ke anetare dhe raportuesve potenciale.
 

Si te krijoni nje avatar personal ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Tech

Postimi i fundit 26-05-2020, 13:55:54
nga M A X
Te Gatuajm ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 30-04-2020, 14:00:27
nga M A X
Per Nenat ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 08-04-2020, 14:49:33
nga M A X
Flokë, Veshje, Makeup, Unike Blerje ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 07-04-2020, 21:18:30
nga M A X
Era Online Blerje dhe shitje ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 07-04-2020, 21:17:17
nga M A X