×
Hyrja
Profili

Facebook group ne vend te fanpage

Facebook group ne vend te fanpage

· 3 · 240

  • Postime: 229

ne: 14-01-2020, 23:12:29
Verej qe shume webfaqe te medha shqiptare kohet e fundit kane shtuar perpjekjet per te rritur aktivitetin ne fcb group ne vend te fcb fanpage. Ka ndonje shpjegim pse?

  • Postime: 1111
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 26-01-2020, 12:06:11
Mendoj se në grupe postojne edhe persona te tjere. Kurse me faqet nuk eshte e mundur kjo gje me duket.

  • Postime: 26672
  • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 26-01-2020, 13:37:32
Dhe me duket se fanpage mund te ta mbyllin me lehte nese raportohet mjaftueshem. Ne grup ke me shume kontroll ndaj atyre qe i ke anetare dhe raportuesve potenciale.

Temat e fundit