×
Hyrja
Profili

Fjalori SHQIP i Webmasterave

· 33 · 7446

Fjalori SHQIP i Webmasterave

· 33 · 7446

 • Postime: 406
 • i identifikuar
  [Joni]
  #25 ne: 10-06-2009, 09:55:13
  file vs folder?? si quhet file, dhe si quhet folder?

  file : skedar
  folder : dosje

  • Postime: 577
 • i identifikuar
  Freedom Overdose
  #26 ne: 10-06-2009, 14:20:04
  file : skedar
  folder : dosje
  hmm a nuk jane skedar dhe dosje sinonime?? Megjithaste perkthimi yt eshte me i sakti qe kam pare deri me sot ;)

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  M A X
  #27 ne: 10-06-2009, 15:32:46
  File / Kartele sipas meje :)

  • Postime: 114
 • i identifikuar
  AB
  #28 ne: 10-06-2009, 16:22:04
  Ne leksionet e Informatikes ne FSHN Tirane, te gjithe profesoret kane vite qe perkthejne:
  File - Skedar
  Folder - Dosje
  Database - Baze te Dhenash
  etj

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  M A X
  #29 ne: 10-06-2009, 16:23:27
  Do ishte mire te vendosej online nje fjalor i tille. Nese ekziston dmth.

  • Postime: 406
 • i identifikuar
  [Joni]
  #30 ne: 10-06-2009, 18:16:01
  Freedom Overdose , skedar eshte nje dokument , dosje nje bashkesi skedaresh :)

  e ke parasysh dentistin ne shkolle qe ka kartele ? ose ndryshe i thon skedare :) :D

  te gjitha ato te klases tende bashke bejne dosjen :P

  • Postime: 328
  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  AT¹
  #31 ne: 10-06-2009, 19:23:48
  file : skedar
  folder : dosje
  file : kartelë
  folder : dosje
  Mendoj se kjo do të ishte zgjidhja më e mirë, pasi që jashtë Republikës së Shqipërisë
  më shumë përdoret kartelë se sa skedar.
  ... Të kemi terma për të gjithë shqiptarët kudo që janë, e jo vetëm për një numër të tyre!

  • Postime: 577
 • i identifikuar
  Freedom Overdose
  #32 ne: 10-06-2009, 20:41:51
  Freedom Overdose , skedar eshte nje dokument , dosje nje bashkesi skedaresh :)

  e ke parasysh dentistin ne shkolle qe ka kartele ? ose ndryshe i thon skedare :) :D

  te gjitha ato te klases tende bashke bejne dosjen :P
  ne te fultzi skemi dentist :P
   

  Fjalori i gjuhës shqipe për programin Aspell

  Nisur nga M A XRubrika Linux | Unix | BSD |

  Postimi i fundit 11-01-2009, 20:24:37
  nga blerim ADEMAJ
  Fjalori Biblik, KATOLIK.

  Nisur nga AmiRubrika Kisha katolike

  Postimi i fundit 11-11-2007, 00:30:21
  nga Ami
  "Fjalori i gjuhës shqipe 2006" ka 7 mijë fjalë të reja shqip !

  Nisur nga BerniRubrika Letra

  Postimi i fundit 27-08-2011, 17:35:03
  nga Gjumashi
  Djalekti,fjalori dhe shprehjet e Korces

  Nisur nga Vogelushja KorcareRubrika Café Zerion ツ

  Postimi i fundit 03-10-2007, 00:46:30
  nga notorious
  Fjalori me i fundit Shqip - Italisht

  Nisur nga BerniRubrika Qesh

  Postimi i fundit 09-05-2007, 12:12:31
  nga erlehta