×
Hyrja
Profili

Shqipopedia nje forum per gjuhen shqipe

Shqipopedia nje forum per gjuhen shqipe

· 5 · 331

  • Postime: 1111
  • Gjinia: Mashkull

ne: 31-03-2019, 22:58:14
Prsh.
Dua tiu prezantoj me faqen me te madhe te fjaloreve online https://shqipopedia.org por gjithkush mund të jape kontributin e tij edhe tek forumi https://forum.Shqipopedia.org
Si ju duket si projekt?

  • Postime: 26673
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 01-04-2019, 12:25:54
Bukur bukue dhe urime. Mqs e ke nje tip enciklopedie, mund te konsiderosh dhe ndonje domen .wiki
Me siguri me .wiki ka.plot emra te lire.

  • Postime: 1111
  • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 03-04-2019, 07:20:33
Bukur bukue dhe urime. Mqs e ke nje tip enciklopedie, mund te konsiderosh dhe ndonje domen .wiki
Me siguri me .wiki ka.plot emra te lire.
Faleminderit Olti. Kemi disa domain te lidhur dhe kjo është një ide e mirë.

  • Postime: 26673
  • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 04-05-2019, 18:29:52
Per versionin mobile te duhet nje logo tjeter sepse mezi duket kjo qe ke tani.

  • Postime: 1111
  • Gjinia: Mashkull

#4 ne: 05-05-2019, 01:30:37
Per versionin mobile te duhet nje logo tjeter sepse mezi duket kjo qe ke tani.
E verteta eshte se dizajn nuk kemi bere asgje. Jane te gjitha te parezgjedhurat e xenforo. Por meqenëse e the si sugjerim do shikojme mos e rrisim pak.

Temat e fundit