×
Hyrja
Profili

Univerziteti ne shtepin tuaj : Websites Programming Business iOS Development ...

Univerziteti ne shtepin tuaj : Websites Programming Business iOS Development ...

· 2 · 2724

  • Postime: 455
  • Gjinia: Mashkull

ne: 11-09-2013, 00:58:03
Misioni ynë është për të sjellë arsim Teknologji përballueshme për njerëzit kudo, në mënyrë për të ndihmuar ata të arritur ëndrrat e tyre dhe për të ndryshuar botën.

http://www.teamtreehouse.com/
  • Postime: 174
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 15-11-2013, 18:31:45
 ^o) Une perdorur google translate, perkthyer shqip tekst.

Temat e fundit