×

Diskutime Apple Computer, Inc. dhe produkteve te saj, si Mac, iPhone, iPad, iTunes etj

”Skllevërit” e “Apple”

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga akifix    · 1 · 513

iPhone 5

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 6 · 567

iPad 3

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 248

iPod behet 10 vjec

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 306

Error 3200 për kalim në iOS 5

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 316

Apple lansoi iOS 5!

Nisur nga akifix  | Postimi i fundit nga akifix    · 0 · 238

Qarkulloi Wordpress 2.9 për iOS!

Nisur nga akifix  | Postimi i fundit nga akifix    · 0 · 238

iPhone 5 vjen në 4 tetor

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 265

Apple Thread

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 365

Universiteti Apple

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 280

iPhone 5, ekran “qoshëm-qoshe”

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 282

MacBook 2020

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 258

Mac OS X Lion

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 266

Thirrje dhe SMS me iPad!

Nisur nga akifix  | Postimi i fundit nga akifix    · 0 · 237

Përdorimi i iPhone si Scanner!

Nisur nga akifix  | Postimi i fundit nga akifix    · 0 · 322

Sigurim biometrik për iPhone!

Nisur nga akifix  | Postimi i fundit nga akifix    · 0 · 293

Hapni dyert me iPhone!

Nisur nga akifix  | Postimi i fundit nga akifix    · 0 · 276