×

Arkeologji

Mekanizmi Antikythera

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 123

Te rejat nga arkeologjia!

Nisur nga Poshnjari  | Postimi i fundit nga Poshnjari    · 0 · 283

Piramida Keopsit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1650

Njeriu i Neandertalit!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 7 · 2983

Koloseumi, arena e gladiatorëve

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 854

Nikaia, qyteti i harruar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 758

Zbulohet mozaiku i Apollonisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 581

Numizmatika - Monedha Numizmatike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 724

Hatshepsut

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1395

Zbulohet anija 2100-vjeçare

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 449

Tunelet në epokën e gurit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 518

Fshehje të zbulimeve arkeologjike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1111

Arkitektura e piramidave të Egjiptit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga florjana    · 5 · 24547

Apoloni, zbulohet statuja romake

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Enush    · 2 · 1973

Zbulim i ri ne Apoloni

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 668

Mesa Verde ose Tavolina e Gjelbër

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 646

Gjurmë të së shkuarës në Korçë

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1035

Egjipt zbulohen 57 varre me mumje

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 808

Egjipt: Zbulohet varri 4 mije vjecar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1006

Shala e Bajgorës dashuria dhe dhembja ime

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga agimbarja    · 2 · 3207