Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 01-02-2021, 10:46:00 »

 

Midis Floridas dhe Bahamas planifikohet te ndertohet nje qytet lundrues, i cili kur te perfundoje do te kete vend per 15 mije persona. Qyteti pluskues do te filloje te ndertohet ne vitin 2022 e ne 2023 planifikohen te jene gati ndertesat e para. Dhe ne vitin 2025 i gjithe qyteti te jete gati e i perfunduar. Cmimet? Per nje zyre te vogel pune do duhet te paguash nje cmim qe fillon nga 15.700 Euro dhe per nje vile banimi duhet te kesh gati 1.1 milione Euro. Nje qytet jo per cdokend dmth.

Per t'i rezistuar dallgeve te oqeanit qyteti do te kete mure te jashtme 50 metra te larte. Dhe duke qene se do te jete nje qytet i tere mbi uje, te qenit lundrues nuk do te thote se do te ndjehen levizje. Ndertuesit premtojne nje eksperience shume stabile. Por qyteti do te jete i levizshem, keshtu nese priten hurrikane apo stuhi oqeanike, qyteti mund te ndryshoje pozicion. E njejta gje nese behet shume vape dhe lagesht; qyteti mund te levize dhe te shkoje aty ku nuk eshte aq nxehte.

Dhe ne detaj me rendesi: qyteti nuk do te kete as taksa dhe rregullat do te jene te pakta dhe minimale.