×

Shijet artistike dhe analizat e tyre. Gjithçka rreth pikturës, skulpturës etj.

Arti anamorfik

Nisur nga Parloté  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 28

Logoja e Pavarësisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 1 · 4940

Ekspozita e Nikolla Progrit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 332

Art Dixhital

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga TATU    · 17 · 1223

Bonsai, një formë arti

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 278

Fotografi ne levizje

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 8 · 1131

Veprat e Da Vincit do të bashkohen

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 266

Designer contemporain...

Nisur nga Enush  | Postimi i fundit nga Enush    · 1 · 685

Nudo ne Emer te Artit...?!

Nisur nga Elegance  | Postimi i fundit nga A.Hoxha    · 4 · 2331

Arti Abstrakt!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga aiajoataato    « 1 2 » · 25 · 6774

Arti i punimit të hekurit me dorë

Nisur nga pekomeri  | Postimi i fundit nga pekomeri    « 1 2 » · 35 · 8830

Enigma e kafkave prej kristali

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1462

H.R. G I G E R

Nisur nga N I K  | Postimi i fundit nga bilderberg    · 1 · 3034

Galeria ime.

Nisur nga Solist  | Postimi i fundit nga Star_Plash    « 1 2 » · 34 · 4571

Terenci - 3D

Nisur nga Terenc  | Postimi i fundit nga Terenc    · 4 · 8049

-Bota Jone-

Nisur nga Hersianna  | Postimi i fundit nga Hersianna    « 1 2 » · 43 · 5469

Avatare per anetaret e ZERIYT.

Nisur nga Solist  | Postimi i fundit nga Solist    « 1 2 3 4 5 6 ... 12 » · 287 · 15653

Imazhe per ZERI YT

Nisur nga Outime  | Postimi i fundit nga kreksi    · 15 · 2377

Drama Shqiptare

Nisur nga Doni  | Postimi i fundit nga kreksi    · 2 · 10084

KONFEDERATA E ARTIZANATIT SHQIPTAR

Nisur nga pekomeri  | Postimi i fundit nga N I K    · 3 · 1763

Pamje fantastike ...

Nisur nga Isra  | Postimi i fundit nga LORENC06    « 1 2 3 » · 56 · 7458

P O P - A R T

Nisur nga N I K  | Postimi i fundit nga N I K    · 1 · 1295

D A D A I Z M I

Nisur nga N I K  | Postimi i fundit nga N I K    · 0 · 2510

K U B I Z M I

Nisur nga N I K  | Postimi i fundit nga N I K    · 1 · 5134

F U T U R I Z M I

Nisur nga N I K  | Postimi i fundit nga N I K    · 1 · 2775

F A U V I Z M I

Nisur nga N I K  | Postimi i fundit nga N I K    · 0 · 816

K O L A ZH E

Nisur nga N I K  | Postimi i fundit nga N I K    · 7 · 1207

Imazhe Dark-Gothic...

Nisur nga N I K  | Postimi i fundit nga N I K    · 9 · 1439

Imazhi i Tiranës shkon në Paris

Nisur nga *Ena*  | Postimi i fundit nga *Ena*    · 0 · 895

Shqiptarja e bukur ne kornize

Nisur nga *Ena*  | Postimi i fundit nga *Ena*    · 0 · 2126

Nëna Shqipëri

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Lundrentari    · 1 · 1150

Art virtual!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga N I K    « 1 2 » · 43 · 8336

Galeria e UCK dhe UCPMB!

Nisur nga ALBNCDN  | Postimi i fundit nga Karatisti    · 2 · 7129