×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: erlehta
« ne: 22-06-2019, 15:23:26 »

E keta persona janë me te vertete artiste.
Tek Supertalent, ne Gjermani mori pjese nje talent i tille dhe me te vertete beri nje mrekulli. Me ka pëlqyer shumë.
Postuar nga: Parloté
« ne: 22-06-2019, 13:10:48 »

Arti anamorfik
Ilustratori italian Alessandro Diddi fshin linjën midis fiksionit dhe realitetit dhe i bën vizatimet e tij 3D të dalin nga fleta e letrës. Përveç dritave dhe efekteve të hijes, Alessandro gjithashtu përdor objekte skene të ndryshme, duart e tij dhe madje edhe lapsin me të cilin ai tërheq vëmendjen e vizatimeve të tij anamorfe kur shihen nga një kënd i caktuar.

"Dua që vizatimet e mia të shtjellojnë mesazhin se syri mund të mashtrojë mendjen dhe të bëjë që ju të besoni se ka dimensione që nuk janë vërtet atje", thotë Alessandro.

Artisti gjithashtu thekson se nuk është "e nevojshme të konsumohet një sasi e madhe burimesh për të arritur diçka interesante. Të gjitha që ju duhen është një laps dhe diçka për t'u tërhequr, dhe ju mund të krijoni diçka vërtetë magjike. " Dhe puna e tij sigurisht vërteton fjalët e tij!

website: alessandrodd.devian tart.com