×

Astronomia - Yjet, Galaktikat, Gjithesia

Planetet

Nisur nga Alban  | Postimi i fundit nga mihali    « 1 2 3 4 » · 90 · 34820

ASTEROIDI BOMBË

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga drijo    · 3 · 2085

Fotot e fundit nga gjithesia..

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 3 · 3829

Fabrika e yjeve.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga [AnnaBela]    · 1 · 784

Zbulohet një planet i ri

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 670

Projekti KEO

Nisur nga Parloté  | Postimi i fundit nga bbeessaa    · 2 · 1169

Kalendari Islam_

Nisur nga xhavo  | Postimi i fundit nga bbeessaa    · 1 · 2853

Rruzulli tokesore mund te kete qene nje top bore

Nisur nga endritii  | Postimi i fundit nga bbeessaa    · 1 · 908

fakte kozmike

Nisur nga drianije  | Postimi i fundit nga drianije    · 0 · 574

disa të dhëna nga dielli

Nisur nga drianije  | Postimi i fundit nga drianije    · 0 · 693

Si u krijun planetet?

Nisur nga blertuthka  | Postimi i fundit nga ragazzo di mare    · 1 · 2269

Krijimi i Planeteve

Nisur nga endritii  | Postimi i fundit nga endritii    · 0 · 1095

Zbulohet "kloni" i Tokës !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga kreksi    · 3 · 2048

Mes yjeve nga ekrani i kompjuterit !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1122

NASA, imazhe të reja te Saturnit !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 916

Toka!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Dirrtygirl    · 5 · 4921

Forma e Tokës

Nisur nga Leutrim  | Postimi i fundit nga Leutrim    · 0 · 2993

Henat e planeteve

Nisur nga Parloté  | Postimi i fundit nga durrazy    · 10 · 2989

Disa madhesi astronomike!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1758

Yjesite dhe Zodiaku!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 4339

Marsi planet aktiv!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 1133

Misioni ne Mars

Nisur nga Alban  | Postimi i fundit nga Alban    · 0 · 1588