Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: artina kuqi
« ne: 11-02-2020, 15:26:09 »

Dielli eshte po ai i njejti i cili ka qene qe prej krijimit te tij.Dielli nuk eshte fajtor per asgje.Per te gjitha''fenomenet''qe ndodhin ne natyre jemi fajtor vet ne njeryit me punen dhe veprat tona, te shumten e rasteve te papergjegjshme. marrim shembull aventurat te gjithe e dijme se perkrah dobsie qe kemi prej tyre kemi edhe dem mjaft te madh prej tyre-ndotja e ajrit. kjo ne nje menyre eshte edhe prove per njerzit qe gjdo gje qe krijohet nga njerzit ka defekt, e vetem krijesat e Allahut xh.sh. jane te persosora ku mund te     marrim shembuj te pafund, e nder te cilat bene pjese edhe dielli.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Allahu na meshirofte.
Postuar nga: Alesund
« ne: 03-08-2005, 19:13:54 »

Dielli aspak fajtor,   Jojo:por njerezit. Per gjith ndryshimet klimatike qe ndodhin ne toke njeriu eshte pergjegjes.
Postuar nga: Visar.Bali
« ne: 03-08-2005, 08:14:19 »

Bismil-lahirr-rrahmanirr-rrahim

Dielli eshte po ai i njejti i cili ka qene qe prej krijimit te tij. Dielli nuk eshte fajtor per asgje. Per te gjitha "fenomenet" qe ndodhin ne natyre jemi fajtor vete ne njerezit me punet dhe veprat tona, te shumten e rasteve te papergjegjshme. Marrim shembull autoveturat: te gjithe e dijme se perkrah dobise qe kemi prej tyre kemi edhe dem mjaft te madh prejt tyre-ndotja e ajrit. Kjo ne nje menyre eshte edhe prove per njerezit qe cdo gje qe krijohet nga njerezit ka defekt, e vetem krijesat e Allahut xh.sh. jane te persosura ku mund te marrim shembuj te pafund, e nder te cilat bene pjese edhe dielli.

Allahu na meshirofte.
Postuar nga: Eternal^Night
« ne: 29-07-2005, 00:12:01 »

eshte sasia e gazit ozon (O3), ne atmosferen e tokes shkaketari. rrezatimet kalojne me lehte, toka nxehet me shume, klima ndryshon :D

dihet gjitheashtu qe ozoni ndervepron me dioksidin e karbonit. mendoje sa makina, sa fabrika, dhe sa njerez ka toka. dhe sa gjelberim eshte zhdukur ;)
Postuar nga: M A X
« ne: 14-07-2004, 01:04:13 »

Shume shkencetare dhe metereologe mendojne se shkak i kesaj vere te pazakonte me reshje te bollshme shiu dhe temperatura vjeshtore, eshte dielli. Muajt e fundit jane verejtur ne siperfaqen e diellit eksplozione te medha, te cilat shoqerohen me nje shperndarje rrezatimesh te ndryshme, te cilat mund te shkaktojne keto ndryshime ne atmosferen toksore.