×

Mrekullite e Hapesires

Mrekullite e Hapesires

· 3 · 148

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 04-05-2020, 10:26:07
Mrekullite e hapesires pare nga teleskopi Hubble. Shikoni videon ne postimin e dyte.
 
« Editimi i fundit: 05-05-2020, 23:06:10 nga M A X »

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 05-05-2020, 23:05:48

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 29-05-2020, 14:52:06
Foto te marra nga teleskopi Hubble
 
 


 
 

7 mrekullitë e natyrës

Nisur nga M A XRubrika Gjeografi

Postimi i fundit 14-11-2011, 13:12:04
nga M A X
Mrekullitë e sistemit tonë diellor

Nisur nga M A XRubrika Astronomi

Postimi i fundit 16-05-2011, 15:31:33
nga M A X
Vitamina D dhe mrekullitë e saj

Nisur nga BerniRubrika Jeta

Postimi i fundit 04-06-2020, 07:33:31
nga InfoZ
7 mrekullitë e sistemit diellor

Nisur nga BerniRubrika Astronomi

Postimi i fundit 12-06-2010, 15:00:33
nga Berni
India, një nga mrekullitë ekonomike të kohës

Nisur nga M A XRubrika Leku

Postimi i fundit 24-10-2008, 12:55:45
nga M A X