Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 30-11-2020, 10:49:25 »

 
Postuar nga: M A X
« ne: 30-11-2020, 10:47:16 »

Mjegullnaja NGC 6164-5
 
Postuar nga: M A X
« ne: 30-11-2020, 10:44:01 »

Ky grup yjesh quhet R-136 dhe ndodhet ne Mjegullnajen Doradus, qe eshte pjese e Rese se Madhe te Magelanit.
 
Postuar nga: M A X
« ne: 30-11-2020, 10:41:15 »

Mjegullnaja Helix.
 
Postuar nga: M A X
« ne: 30-11-2020, 10:40:27 »

Yje qe emetojne Rreze-X. Keto yje janë te ngjashem diellin tone dhe ndodhen ne ne nje zone te quajtur "Flatra", e cila eshte te Reja e Vogel e Magelanit. Kjo eshte nje galaktike satelite e galaktikes tone
 
Postuar nga: M A X
« ne: 30-11-2020, 10:35:18 »

Galaktika "Syri i keq", quajtue edhe "Bukuroshja e fjetur", apo Messier 65.
 
Postuar nga: M A X
« ne: 30-11-2020, 00:50:57 »

Grupi i galaktikave Hickson 44.
 
Postuar nga: M A X
« ne: 30-11-2020, 00:49:57 »

Mjegullnaja Flluske ose NGC 7635.
 
Postuar nga: M A X
« ne: 30-11-2020, 00:48:36 »

Mjegullnaja NGC 6888 ndodhet 5000 vite-drite larg ne yjësinë e Cygnus.
 
Postuar nga: M A X
« ne: 30-11-2020, 00:39:09 »

Galaktika NGC 3628.