Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 08-02-2021, 09:32:00 »

Scientific Visualization Studio (SVS) e NASA-s ka publikuar nje video qe tregon planetin tone, i cili duket sikur te ishte nje qenie e gjalle. Pamje te marra pergjate shtate diteve ne vitin 2015 kur ne brigjet e Kines po krijohej nje tajfun permblidhen ne nje videoklip 1 minute e 30 sekonda te gjate dhe rezultati eshte spektakular.
https://youtu.be/zlqjz9OEhk0