×

Biologji dhe Kimi

Të përgjithshme rreth Biologjisë

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Albanian123456    « 1 2 3 » · 55 · 26400

Evolucioni - Teoria e evolucionit

Nisur nga realiteti  | Postimi i fundit nga M A X    · 7 · 6011

TITRIMI!!

Nisur nga blertuthka  | Postimi i fundit nga erand81    · 2 · 1082

perftimi i Ag

Nisur nga markel  | Postimi i fundit nga markel    · 2 · 480

Në tokë mbi 8 milion specie

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 2 · 468

Çka janë prokariotet?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 959

Një peshk Ton me peshë 400 kg

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 486

Kimia organike

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 18 · 31783

Kerkoj te dhena per Cr 6+

Nisur nga Bernardina  | Postimi i fundit nga [AnnaBela]    · 3 · 2758

Vepra e Luan Memushit.

Nisur nga lirkaa  | Postimi i fundit nga adem hasanaj    · 1 · 1156

Grupet e Gjakut

Nisur nga Prishtinasja  | Postimi i fundit nga HERZ    « 1 2 » · 32 · 37342

Metalet dhe aliazhet

Nisur nga shkencaa  | Postimi i fundit nga eva xhallari    · 3 · 8419

Botë dhe specie të panjohura

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 643

Biologji dhe Kimi!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Bedri thaqi    · 9 · 16949

Sistemi Periodik i Elementeve!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga shehribane    · 10 · 25308

Kali me i vogel ne bote

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga alegri    · 4 · 2205

Fluturimi i Lakuriqit te Nates

Nisur nga fotushi  | Postimi i fundit nga mejrem    · 9 · 5573

Foto fantastike ne parajsen blu

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 2070

Truri i maces mund edhe kompjuterin

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1005

Oqeanet jane plot me mikrobe

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1158

Frymemarrja

Nisur nga klaudja mehmeti  | Postimi i fundit nga DiniL    · 2 · 2893

Pyetje dhe mësoni diçka

Nisur nga Hazir  | Postimi i fundit nga klaudja mehmeti    · 6 · 9013

Gjurme jete ne meteorin marsian

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1052

paraqitja e qelizes prokariote

Nisur nga lirim drugzani  | Postimi i fundit nga donart    · 1 · 2754

gjembat e kaktusit

Nisur nga euro pc  | Postimi i fundit nga euro pc    · 0 · 961

Alkoolet

Nisur nga dugi  | Postimi i fundit nga drugzani    · 5 · 5878

Kanceret

Nisur nga Wii  | Postimi i fundit nga drugzani    · 23 · 12575

Shkencetaret kane deshifruar ADN e shimpazese!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga nadiola    · 4 · 2137

Kimia

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 9440

Ligjet e Kimise!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga T. Kellici    · 13 · 7473

Zemra

Nisur nga ardita palushi  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 1 · 1686