Biseda dhe Diskutime te Ndryshme

A hyjne burrat per te gjuajtur femra ne forum?

Nisur nga Capkenja « 1 2 3 4 5 6 ... 63 »

Edhe meshkujt kanë frikë nga vetmia

Nisur nga Vodka « 1 2 »

Urrejtja

Nisur nga Vështrusja « 1 2 3 »