×

Bota e punes dhe biznesit

Goditje spekulative ndaj lekut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 226

Tregtia Shqipëri-Kosovë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 246

Projekte të reja turistike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 190

Borxhet e Greqisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 243

Rritje pagash dhe pensionesh

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 192

Nëse Greqia fundoset…

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 221

Reklamimi në TV vs. Internet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 365

Si duhet shfrytezuar Konkurentin ?

Nisur nga ByOne  | Postimi i fundit nga ByOne    · 0 · 682

Greqia, nuk i takon Euros

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 249

Lojë me zjarrin grek

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 197

Bye bye America!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 189

Punësimi sezonal në Itali

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 317

Konceptet bazë të një bilanci

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1243

Kriza botërore e ushqimit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga genti99    · 2 · 1613

Konkurrenca: Tregjet të dominuara

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 222