×

Bota e punes dhe biznesit

Sekretet e bankave

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 751

Buxheti i vitit 2010!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 1160

Bie prodhimi.

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 585

Te besh para online!

Nisur nga prostudio  | Postimi i fundit nga prostudio    · 0 · 1094

Shqiperia e lire!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 604

Bota arabe dhe kriza botërore

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 853

Zona ekonomike arberore!

Nisur nga xhavo  | Postimi i fundit nga xhavo    · 0 · 601

Kriza ndërkombëtare dhe emigrantë

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1043

BB: Parashikimi 2009, katastrofe

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 782

Qeveria vendos te ule TVSH-ne

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 648

Dështimi i tregut në Kosovë

Nisur nga paqarizi  | Postimi i fundit nga paqarizi    · 0 · 2070

Kur shtetezohet kapitalizmi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 954

Drejt një kapitalizmi të ri?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1275

Festat vijnë me çmime të ulëta

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 784

Mashtruesi i Wall Street

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 705

Kriza sipas Bankës Botërore

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1357