×

Bota e punes dhe biznesit

Termet ne bursa

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1457

Rezerva nafte ne Shqiperi

Nisur nga bilderberg  | Postimi i fundit nga bilderberg    · 0 · 1020

Prona publike vs. asaj private

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1160

Anversè-Antverpen-Belgjik

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 777

SHBA varfëria po rritet !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 1 · 833

Leku i lë vendin Euros në 2009

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1002

Ekonomia botërore në rritje !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 694

Privatizimi i Albtelekomit !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 2 · 1602

Rritje çmimesh në 2007

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 713

Pavarsi Ekonomike?

Nisur nga kelmendi  | Postimi i fundit nga albnobody    · 2 · 1486

Maredheniet FMN - Shqiperi.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga albnobody    · 3 · 1733

Marredheniet Publike

Nisur nga AIPR  | Postimi i fundit nga PetritKola    · 6 · 7697