Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Gjumashi
« ne: 18-09-2019, 14:24:59 »

Nese je nga kompania A1 ne Maqedonin e Veriut dhe shkone ne Kosove ose Shqiperi, paguan:
1. 5 den/min nese bene tel ne Maqedoni.
2. 2.9 den/min nese te bejn telefone.
3. 2.63 den/sms nese dergon ose pranon sms. (1 euro - 61.5 den)


Telekom MK.
Roaming Ballkani Perëndimor

Çmime të volitshme për roaming shërbime me Serbinë, Malin e Zi, Bosnjën dhe Hercegovinën, Shqipëri dhe Kosovë. Çmimet vlejnë për të gjithë postpejd shfrytëzuesit privatë ekzistues dhe të ri.
   Çmimi
   
Thirrje drejt Maqedonisë, Serbisë, Malit të Zi, BH-së, Shqipëri dhe Kosovë    5,04 den./min.
SMS porosi e dërguar *    2,63 den./SMS
Thirrje hyrëse (pranuese) nga Maqedonia, Serbia,
Mali i Zi, BH-ja, Shqipëri dhe Kosovë    2,90 den./min.
Interneti    1,90 den./MB
Postuar nga: erlehta
« ne: 13-07-2019, 04:59:26 »

Roaming te ben shume surpriza, ndaj duhet bere kujdes. E thena me te beren jane shumë larg.
Postuar nga: Charlie
« ne: 02-07-2019, 21:27:32 »

Une si e kam informacionin, deri ne vitin 2021, nuk hiqet Roamingu plotesisht. Tarifat do te zvogelohen dukshem, por jo te hiqen plotesisht.

 
Postuar nga: M A X
« ne: 02-07-2019, 13:58:07 »