×
Hyrja
Profili

Hapat e para ne boten e biznesit

M A X
ne: 17-03-2011, 00:33:02
6 pyetje që duhet të bëni përpara se të filloni një biznes

Start-Up

1.Mendoni se keni atë cfarë duhet?Nuk e kemi për karakteristika personale- ose jo vetëm karakteristika personale. Mendoni se keni të gjithë ato aftësi, energji, para, njerëz dhe njohuri për të filluar një biznes? Themeluesit të cilët identifikojnë me kujdes dhe vlerësojnë burimet e tyre në ndjek...

ByOne
ne: 03-09-2011, 18:42:53
Definicioni i kontratës së punësimit?

Start-Up

Kontrata e punësimit është një marrëveshje në mes të dy e me shume palëve. Në këtë marrëveshje, punëdhënsi kërkon nga punëtori/ja të punojë ose të ofrojë shërbime për të cilat paguhen. Megjithatë, ju nuk duheni të jenë të punësuar që të keni kontratë. Kontratat poashtu jipet nëse jeni të vetëpun...

ByOne
ne: 25-06-2011, 02:09:27
Nëse filloni të punoni atë që keni dëshirë, nuk do të punoni kurrë më në jetë

Start-Up

Nëse filloni të punoni atë që keni dëshirë, nuk do të punoni kurrë më në jetëBrajan TrejsiNjëra nga fshetësitë e mëdha të suksesit financiar ësht edhë ajo se duhet të punoni atë punë që ju pëlqen. Njëra nga përgjegjësitë themelore në jetë është që të zbuloni se çfarë pune bëni me kënaqësi, për ç...



Pergjigje nga: volluna, Germania, Anesti
Ideja e juaj e biznesit!
*



*
HardBoss
ne: 09-10-2008, 22:39:49
Plani dhe Analiza

Start-Up

Mund te me ndihmoni diqka ne lidhje me Planin dhe Analizen e nje biznesi. Kam per te bere nje punim dhe nese mund te me keshilloni ndopak.



Berni
ne: 01-12-2007, 15:55:56
Numri i bizneseve të reja, 18% më i lartë

Start-Up

Shumë sipërmarrës kanë marrë iniciativën për të hapur një biznes të ri.Sipas të dhënave zyrtare, gjatë vitit 2006 është konstatuar një rritje e shpejtë e ndërmarrjeve të reja të krijuara rishtazi, e përkatësisht me 14.372 subjekte të reja, nga të cilat 108 biznese janë me kapita...



  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board