×

“Tjetri”, quiz i ri në Top Channel

“Tjetri”, quiz i ri në Top Channel

· 1 · 732

  • Postime: 7030
  • Gjinia: Femer
erlehta
ne: 18-10-2012, 09:03:37
“Tjetri” është quiz shoë më i ri i Top Channel drejtuar nga Eduart Manushi. Një lojë ku zbativen ata që marrin pjesë e ata që shikojnë, merren informacione interesante nga një sërë fushash dhe sigurisht fitohen para. Gjithçka zhvillohet me ritëm e dinamikë e aty ku situata mbetet, i lihet radha tjetrit.

“Tjetri e kemi kapur si filozofi neve në kushtet kur në Shqipëri ka një lloj kënetëzimi dhe personazhet në Shqipëri nuk lëvizin nga postet për qamet, për sektor privat, shtetëror për çdo gjë, ne duam të japim një lloj shkundjeje me "Tjetrin" me një mundësi që të jepet në jetë. Pra është një lloj hapje rruge për të rinjtë sidomos në këtë moment të rëndësishëm”, thotë moderatori Eduart Manushi.

Bashkëpunëtore e Manushit, bukuroshja Kristela. Por edhe personazhe të tjerë ndërhyjnë gjatë lojës, duke u bërë pyetje konkurrentëve me nota humori. Nga e hëna në të premte, ora 18:30…“Tjetri”.

"Tjetri", quiz i ri në Top Channel - Top Channel Albania - News - Lajme
 

top channel

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 20:42:20
nga InfoZ
Citizens-channel.com

Nisur nga M A XRubrika Portalet Shqiptare

Postimi i fundit 07-04-2020, 17:47:25
nga M A X
Top channel.tv live

Nisur nga InfoZRubrika Mediat Shqiptare

Postimi i fundit 19-03-2020, 16:43:04
nga InfoZ
Top Channel Albania

Nisur nga InfoZRubrika Mediat Shqiptare

Postimi i fundit 19-03-2020, 16:05:40
nga InfoZ
Top Channel Live

Nisur nga InfoZRubrika Mediat Shqiptare

Postimi i fundit 19-03-2020, 15:59:35
nga InfoZ