×

Nga Bota - Lajme dhe Diskutime

Globalizmi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 1297

Ku po e çon BE Ballkanin?

Nisur nga Alban  | Postimi i fundit nga Ωμέγα    · 1 · 91

Ç’po ndodh në Amerikën Latine

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 25

Pushtetin popullit?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Alban    · 1 · 77

Donald Trump Meltdown

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 668

Termet politik ne Austri

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 6 · 192

Protestat e Hong Kongut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 43

Thomas Piketty

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 61

Dy sisteme, një botë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 55

Trump vs. China

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 157

Brexit Countdown

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Etain    · 7 · 305

Duke pritur Kurdistanin

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Alban    · 1 · 90

Aleancat e reja globale

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 68

Po vjen shekulli aziatik

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    · 4 · 151

"Pranvera Arabe"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 2379

Kush eshte Barack Obama?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 4 · 2175