×

Aktualiteti Boteror

"Bashkimi Euroaziatik"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 244

Siria - Mes Teheranit dhe Ankarase

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 220

Rikthimi i Putinit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 236

"Sekretet" e Julian Assange

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 333

Palestinë - Izrael

Nisur nga kreksi  | Postimi i fundit nga kreksi    « 1 2 3 4 5 6 7 » · 172 · 15800

Leksioni i pamësuar i lirisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 226

11 shtatori 2001 (Te thenat dhe te pathenat)

Nisur nga erzeni  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 » · 32 · 4319

Lamtumirë botë e vjetër!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 218

I nxehti dyfishon luftrat

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 186

Merkel i vendos kushte Serbisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 214

Bie Tripoli

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 265

Kronologjia e konfliktit libian

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 248

Rrethi vicioz

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 343

Xhorxh Soros

Nisur nga Muslimanja  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1413

Makina vrastare e Sirisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 258

Kriza Ukrainase!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 10 · 947

Quo vadis Erdogan?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 215

Pse Amerika është në krye?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 716

Drama në Afrikë :(

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga +ERELA+    · 1 · 275

Masaker ne Norvegji

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 360

Muza italiane e Europës?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 217

Greqia është një Kleptokraci

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 259

Ukraina i thotë lamtumirë Rusisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 208

Raportet speciale Berlin-Moskë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 186

Sudani i Jugut shpall pavarësinë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 179