×

Nga Bota - Lajme dhe Diskutime

Barku bosh dhe Japonia

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 154

Zotërinjtë e Damaskut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 180

Bengasi - Llogorja e fundit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 145

Neofeudalizmi i stilit rus

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 170

Katastrofë në Japoni. Termet dhe Tsunami

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga fatmir kukaj    · 6 · 1626

E ardhmja drejt Bashkimit Europian

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 199

Sa shumë klishe të vjetëruara

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 160

Sabotazh bërthamor

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 148

Maqedonia po shkon drejte ndarjes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 206

Trashëgimia e tradhtisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 232

Mitet e revolucionit egjiptian

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 188

Të fshehtat e super elitës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 130

"Francë 24": Ben Ali ka vdekur

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 228

Let my people go!

Nisur nga gysi  | Postimi i fundit nga gysi    · 0 · 223

Dy carë për një poltronë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 271

OKB është më mirë se sa duket

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 892

2011 - Bota që do të vijë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 167

Ç'po ndodh me Wikileaks?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga se di    · 7 · 298

Dy anë të forta të Atlantikut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 254

Dy Koretë pranë luftës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 2 · 269

Recep Tayyip Erdogan

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 144

Politikë dhe Leitkultur

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 284