×

Aktualiteti Boteror

Trashëgimia e tradhtisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 304

Mitet e revolucionit egjiptian

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 262

Të fshehtat e super elitës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 195

"Francë 24": Ben Ali ka vdekur

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 287

Let my people go!

Nisur nga gysi  | Postimi i fundit nga gysi    · 0 · 282

Dy carë për një poltronë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 332

OKB është më mirë se sa duket

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 954

2011 - Bota që do të vijë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 237

Ç'po ndodh me Wikileaks?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga se di    · 7 · 366

Dy anë të forta të Atlantikut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 313

Dy Koretë pranë luftës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 2 · 336

Recep Tayyip Erdogan

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 205

Politikë dhe Leitkultur

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 357

Prova e vështirë e OBAMES

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 431

Turqia si në kohet e perandorisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 311

Lufta e monedhave

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 705

Masonët Shqiptar

Nisur nga kelmendi  | Postimi i fundit nga Mustafa123    « 1 2 3 4 5 6 » · 133 · 33777

SUDANI - Gara e madhe e Afrikës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 531

Fox News - Televizioni në pushtet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 338

Amerika nuk ëndërron më

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 256