×

Nga Bota - Lajme dhe Diskutime

Lufte e Ftohtë në Lindjen e Mesme

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 284

“Armiqtë e Athinës”

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 294

Amr Moussa, zëvendësi i Mubarakut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 293

Enigma e Iranit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 276

Siria e Bashar al-Assad

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 448

Kush udhëheq vallë në Europë?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 291

Një Greqi antiperëndimore?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 289

Luftërat e reja të naftës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 280

"Funerali i Greqisë" në Maqedoni

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 285

Emri i Maqedonisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 267

Lufta SHBA-Iran është e afërt

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 295

Sukseset më të mëdha të Obamës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 322

Çfarë na pret në vitin 2012?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 274

Plasaritja e regjimit rus

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 207

Konferenca në Durban

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 262

Divorci i madh i Europës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 295

Pse Europa nuk është Amerika

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 213

Shqiptarët dhe Palestina

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 205

Berluskoni dhe revolucioni

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 145

Kush janë rivalët e Obamës?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 160

Sekretet e revolucioneve arabë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 176

Monti zyrtarisht kryeministër

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 133

Shtatë arsyet e krizës italiane

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 193

Ikën Berluskoni

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 129

A është e mundur Europa?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 137

Bota feston Kurban Bajramin

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 201

"Prerje" 50% e borxhit të Greqisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 203