×

Nga Bota - Lajme dhe Diskutime

BE kërkon studim për heqjen e vizave në Ballkan

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga Lefter    · 2 · 644

Tragjedia ne Azi!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga milanisti    « 1 2 » · 35 · 5110

A KA NEVOJE TURQIA PER EUROPEN?

Nisur nga kreksi  | Postimi i fundit nga Glaserian    · 22 · 2986

PUSHTETI NDRYSHOHET.....

Nisur nga stalion  | Postimi i fundit nga leni    · 2 · 638

FBI: Shqiptaret, "Mafia e Re" e SHBA

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga agent0016    · 12 · 4774

Nje diktator i ri po ngrihet!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga kreksi    · 1 · 669

BUSH vs. KERRY vs. NADER

Nisur nga S6T6N6  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 3 4 5 6 ... 8 » · 199 · 9979

Fushata presidenciale ne SHBA

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga milanisti    · 16 · 1738

NAFTA!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga WeBmaSteR NewS24    · 2 · 631

Atentat ne Paris

Nisur nga Olsi Baze  | Postimi i fundit nga Olsi Baze    · 3 · 538

Legjitimiteti dhe Pushteti

Nisur nga Olsi Baze  | Postimi i fundit nga Olsi Baze    · 0 · 1830

ABU GHRAIB

Nisur nga bebilogel  | Postimi i fundit nga bebilogel    · 5 · 1004

Ne, politika dhe Shqiperia!

Nisur nga regele  | Postimi i fundit nga regele    · 0 · 585

ITALIA KERCENOHET NGA AL - KAEDA

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga StormAngel    · 4 · 729

Guvernatori: ''Jam gay dhe jap doreheqjen''

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga Etamolpid    · 2 · 486

Perleshje ne Struge, 40 te plagosur

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga milanisti    · 0 · 499

Z. Gorbacov, rrezojeni kete mur!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1037

Ku do te ndalet Evropa?

Nisur nga kart hadasht  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1264

1 Maji!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga kart hadasht    · 3 · 885

Terheqja e miqve!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 625