×

Aktualiteti Boteror

Fushata presidenciale ne SHBA

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga milanisti    · 16 · 1831

NAFTA!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga WeBmaSteR NewS24    · 2 · 767

Atentat ne Paris

Nisur nga Olsi Baze  | Postimi i fundit nga Olsi Baze    · 3 · 607

ABU GHRAIB

Nisur nga bebilogel  | Postimi i fundit nga bebilogel    · 5 · 1089

Ne, politika dhe Shqiperia!

Nisur nga regele  | Postimi i fundit nga regele    · 0 · 673

ITALIA KERCENOHET NGA AL - KAEDA

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga StormAngel    · 4 · 828

Guvernatori: ''Jam gay dhe jap doreheqjen''

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga Etamolpid    · 2 · 563

Perleshje ne Struge, 40 te plagosur

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga milanisti    · 0 · 582

Z. Gorbacov, rrezojeni kete mur!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1156

Ku do te ndalet Evropa?

Nisur nga Alban  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1351

1 Maji!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Alban    · 3 · 981

Terheqja e miqve!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 729