Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 12-12-2019, 08:42:30 »

Greta eshte zgjedhur Person of the Year nga Time Magazine.
 
Postuar nga: M A X
« ne: 29-03-2019, 11:44:12 »

Postuar nga: Monique
« ne: 29-03-2019, 10:49:27 »

Zogu vogel :)
Postuar nga: M A X
« ne: 28-03-2019, 23:06:37 »

 

Greta Thunberg eshte nje nxenese suedeze qe eshte bere nismetare dhe simbol i nje levizje globale te mijera e mijera nxenesve e femijeve anembane botes qe protestojne kunder ndryshimeve klimaterike te shkaktuara nga njerezit. Ne fakt jane pikerisht femijet qe duhet vertete te shqeteson per katastrofen qe e pret planetin per shkak te ndryshimeve radikale te klimes ne vitet dhe dekadat ne vijim. Sepse ndersa moshat e medha fitojne sot e nuk do te jene me ne kete toke atehere kur klima te jete bere ekstreme per nje jete normale, jane gjeneratat e reja ato qe do duhet t'i vuajne keto pasoja ne te ardhmen.