Greta Thunberg - nxenesja qe po lufton per mbrojten e klimes - Bota

×
Hyrja
Profili

Greta Thunberg - nxenesja qe po lufton per mbrojten e klimes

Greta Thunberg - nxenesja qe po lufton per mbrojten e klimes

· 4 · 532

  • Postime: 26710
  • Gjinia: Mashkull

ne: 28-03-2019, 23:06:37
 

Greta Thunberg eshte nje nxenese suedeze qe eshte bere nismetare dhe simbol i nje levizje globale te mijera e mijera nxenesve e femijeve anembane botes qe protestojne kunder ndryshimeve klimaterike te shkaktuara nga njerezit. Ne fakt jane pikerisht femijet qe duhet vertete te shqeteson per katastrofen qe e pret planetin per shkak te ndryshimeve radikale te klimes ne vitet dhe dekadat ne vijim. Sepse ndersa moshat e medha fitojne sot e nuk do te jene me ne kete toke atehere kur klima te jete bere ekstreme per nje jete normale, jane gjeneratat e reja ato qe do duhet t'i vuajne keto pasoja ne te ardhmen.

  • Postime: 253

#1 ne: 29-03-2019, 10:49:27
Zogu vogel :)

  • Postime: 26710
  • Gjinia: Mashkull

  • Postime: 26710
  • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 12-12-2019, 08:42:30
Greta eshte zgjedhur Person of the Year nga Time Magazine.
 

Temat e fundit