×

Irlanda e bashkuar

Irlanda e bashkuar

· 1 · 28

  • Postime: 297
Alban
ne: 13-02-2020, 14:40:58
 

Me ndryshimet e reja politike dhe sociale ne Mbreterine e bashkuar te Britanise madhe, jo vetem Skocia mund te vendose per te qene shtet i pavarur, por edhe Irlanda e Veriut mund te vendose te shkeputet dhe te bashkohet me pjesen tjeter te ishullit, Republiken e Irlandes duke realizuar endrren e vjeter per bashkimin e popullit irlandez ne nje shtet. Nacionalistet angleze fituan brexitin por me sa duket po shkaterrojne Britanine e bashkuar.
 

Irlanda “pro” Traktatit të Lisbonës

Nisur nga M A X

Postimi i fundit 03-10-2009, 20:45:09
nga M A X