×

Nga Bota - Lajme dhe Diskutime

Globalizmi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 1294

Ç’po ndodh në Amerikën Latine

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 24

Pushtetin popullit?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga kart hadasht    · 1 · 76

Donald Trump Meltdown

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 666

Termet politik ne Austri

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 6 · 192

Protestat e Hong Kongut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 43

Thomas Piketty

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 59

Dy sisteme, një botë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 52

Trump vs. China

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 155

Brexit Countdown

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Etain    · 7 · 303

Duke pritur Kurdistanin

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga kart hadasht    · 1 · 89

Aleancat e reja globale

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 67

Po vjen shekulli aziatik

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    · 4 · 150

"Pranvera Arabe"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 2377

Kush eshte Barack Obama?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 4 · 2170