×

Terheqja e miqve!

Terheqja e miqve!

· 1 · 651

  • Postime: 23731
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 23-04-2004, 11:25:56
Pas pershkallezitmit te situates ne Irak dhe pas terheqjes se paralajmeruar te trupave spanjolle dhe me pas dhe te disa shteteve te tjera, si Hondurasi, Republika Domenikane duket se dhe nje shtet tjeter europian, por sheh mundesine te dale nga koalicioni amerikan ne Irak.

Cdo dite e me shume situata po duket e ngjashme me ate te disa dhjetevjecareve me pare ne Vietnam. A thua te riperseritet Historia?