Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: erlehta
« ne: 08-01-2021, 08:07:19 »

Ja nxiu fytyrën Amerikës idjoti.
Postuar nga: M A X
« ne: 07-01-2021, 13:40:22 »

Dy fotogradite qe karakterizojne diten e djeshme ne D.C, qe njekohesisht ishte dhe pika kulminante e presidences se Donald Trump.
 

 

Postuar nga: M A X
« ne: 07-11-2020, 18:02:32 »

 
Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 07-11-2020, 16:58:55 »

Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 06-11-2020, 04:02:49 »

Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 06-11-2020, 04:01:40 »

Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 06-11-2020, 03:59:43 »

Postuar nga: SteriOtipi B
« ne: 05-11-2020, 19:06:45 »

Duke numeruar votat ne Nevada🤣
 


Qe Ta kuptosh problemin qe po ndodh...;)
Postuar nga: M A X
« ne: 05-11-2020, 14:02:00 »

Duke numeruar votat ne Nevada🤣
 
Postuar nga: M A X
« ne: 04-11-2020, 22:57:11 »