Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 12:51
« ne: 05-06-2020, 23:00:40 »

 

Disa thënie të veçanta për bukurinë e vërtetë:

“Një trup i bukur mund të tërheqë adhuruesit e vërtetë, por për t’i mbajtur ata, ka nevojë për bukurinë e shpirtit”.

“Nuk mund të konceptoj ndonjë lloj bukurie, në të cilën nuk ka melankoli”.

“Në çdo gjë ka bukuri, por jo të gjithë arrijnë ta shohin”.

“Te njeriu çdo gjë duhet të jetë e bukur, dhe veshja, dhe shpirti, dhe mendimet”.

“Kushdo që e ruan aftësinë për të parë bukurinë, nuk plaket kurrë”.

“Një grua e bukur është ferr i shpirtit, pastruese e xhepit, dhe parajsë e syve”.

“Pafajësia dhe bukuria nuk kanë armik tjetër, përveç kohës”.

“Është fatkeqësi e madhe për një grua të bukur të shëmtojë buzëqeshjen. Buzëqeshjen, që mund të zbukurojë një të shëmtuar”.

“Bukuria është fuqia. Dhe një buzëqeshje, shpata e saj”.

“Çfarë iluzioni i çuditshëm është të mendosh se bukuria është mirësi…”.

“Gruaja ka vetëm një mundësi për të qenë e bukur, ndërsa ka një mijë mundësi të tjera që të jetë tërheqëse”.

“Bukuria është se si ndjeheni brenda jush, dhe kjo reflektohet në sytë tuaj. Nuk është diçka fizike”./Bota.al