×

Café "Zerion" - Chit-Chat

2012, Fiton Obama Biden.

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga Lisa    · 2 · 270

Gjeja me e dashur ?

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga hajkune    · 14 · 450

Jepni nje deshire per te mepareshmin

Nisur nga Dalber  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 46 » · 1133 · 24456

Ju pelqen ?

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga whitesnake    · 3 · 231

~*~* Një lule për ..*~*~

Nisur nga Prishtinasja  | Postimi i fundit nga Pasion    « 1 2 3 4 5 6 ... 13 » · 324 · 17616

** Jam unë ai / ajo qe...... **

Nisur nga Prishtinasja  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 17 » · 417 · 15073

Autoportret!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 10 · 455

~~Ke nuk ze gjumi le të flasi këtu~~

Nisur nga SwEeTNeSs  | Postimi i fundit nga Pasion    « 1 2 3 4 5 6 ... 50 » · 1236 · 22689

Intervista!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Misss    · 10 · 468

Teme per Gross Maestrat

Nisur nga Gerti1  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 3 · 243

Profesioni i antarit/es siper jush...?

Nisur nga Nore  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 49 » · 1201 · 12566

CIFTET E FORUMIT 2012

Nisur nga vullkani  | Postimi i fundit nga Charlie    « 1 2 3 4 » · 90 · 2936

Tema e dhuratave

Nisur nga Enigme  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 20 · 794

"Antari Im I Preferuar"

Nisur nga Gjeniu I Vogel <3  | Postimi i fundit nga Charlie    « 1 2 3 4 5 6 ... 48 » · 1185 · 24174

*Urime Ramazanin*

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Kisss    · 5 · 810

Them nje fjale, formo nje fjali...

Nisur nga titi10  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 246 · 4736

Ika unë njëherë!!!Mirupafshim!!!

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga Misss    « 1 2 3 4 5 6 ... 49 » · 1220 · 38831

Me kë ishe zavendësuar për 5 min. !!!

Nisur nga Prishtinasja  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 3 4 5 6 ... 8 » · 181 · 6965

Disko Zeri Yt !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 20 » · 478 · 18015

Foto dhe Fjale!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 11 · 710

Kerkoj nuse serioze!

Nisur nga Karatisti  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 37 · 7078

Gafa juaj e fundit.............

Nisur nga Vodka  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 42 · 1572

Dije mire...

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga Pasion    · 16 · 459

Ndjenjat :

Nisur nga guest21156  | Postimi i fundit nga Parloté    · 15 · 885

Djemte eksitohen nga....

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 14 » · 334 · 12477

Luaj dhe ti me ne !

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 8 » · 195 · 9636

Ehhhh..... dashuria......

Nisur nga Vogelushja Korcare  | Postimi i fundit nga Gerti1    « 1 2 3 » · 68 · 3157

100 Ligjet per te qene BURRE

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 33 · 3492

100 gjëra qe duhet të dish mbi mua !

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 » · 60 · 6158

Eja...

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 3 · 370

Shqiperia po ndryshon

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 3 · 338

Chit - Chat

Nisur nga notorious  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 16 » · 384 · 14516

CA JU KA BO MAMI PER DREKE...:)

Nisur nga Nore  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 » · 67 · 1520